Herkullinen katuruoka

Thaimaalainen herkullinen katuruoka

Thaimaalaisessa katukeittiössä on kaikki mitä ihminen voi tarvita. Tuoreet vihannekset, merenelävät, lihat, ötökät, mausteet, hedelmät... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Ruoka on herkullista, mausteista, grillattua, keitettyä ja raakaa. Uskomme että pelkästään Bangkokissa voisi loppuelämän etsiä uusia makukokemuksia kaupungin eri katuoruokapaikoista. Suurta herkkuamme oli Som Tam sekä Tom Yam jota melkein päivittäin söimme. Hotellimme vierestä löytyi paikka jonka itse nimesimme Mamaksi. Joka ilta kun kävimme syömässä, Mama ja sama henkilökunta meitä palveli.

Kiersimme matkamme aikana useita eri katuruokapaikkoja. Kaupunki oli täynnä erilaisia food marketteja, nightmarketteja sekä yksittäisiä ruokakojuja pimeillä kujilla, puistojen reunoissa sekä autoteiden varsilla. Katuruokaa sai joka paikasta. Annosten hinnat olivat n. 0.5€-7€ luokkaan. Vatsan sai täyteen erittäin edullisesti.

Suosittelemme Thaimaata suurella sydämmellä jos haluaa tehdä kulinaristisen ruokamatkan aasian maihin niin ehdottomasti Thaimaa.












Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuukausi takana mahtavaa Bangkokin matkaa

Mikä on THAI GO?